LEZZETE DAVET |

ÇİKOLATALI TAHİN HELVALI PARFE

Çikolatalı Tahin Helvalı Parfe


Malzemeler
    2 su bardağı süt
    1 Paket krem şanti
    100gr. Seğmen sade tahin helvası
    1 Limon suyu
    1 Adet çikolatalı gofret

    Üst süslemesi için: (Tercihe göre)
    Çikolata Sos
Hazırlanışı
Süt ile krem şanti hazırlanır.İçine Seğmen tahin helvası ince ince rendelenir, limon suyu eklenip kaşıkla karıştırılır.Bir kaba streç film yerleştirilir, 1 adet çikolatalı gofret parçalanarak en alta konur, hazırlanan karışım üstüne düzlenir, derin dondurucuda dondurulur.

Donan parfe ters çevrilerek servis tabağına alınır, üzerine çikolata sosu gezdirilir.