ÜRÜNLERİMİZ |

ASEPTİK ÜRÜNLER

Neden aseptik?

En yeni teknoloji...

Aseptik işleme hattının meyve preparatları üretimine geliştirilmiş ve özel tasarlanmış modeli ile üretim yapılmaktadır. Bu yeni teknoloji ile ısı değişimleri saniyelerle ifade edilen çok daha kısa sürelerde gerçekleştirildiği için ürün besin değerleri, rengi ve yapısı daha az etkilenmekte, taze haline en yakın düzeyde kalmaktadır.

Dondurmacılık, pastacılık sektöründe ve kek, bisküvi, gofret gibi ürünlerde kullanılan önemli hammaddelerden bir tanesi olan bu ürünler, tanecikli yapıda olduğu gibi, püre, jel sos gibi formlarda da üretilebilmektedir.

Başlıca, çilek, vişne gibi meyvelerin taneli sosları, dört veya beş meyvenin karışımı olan rote grütze taneli soslar, kuşburnu, çilek ve vişne gibi meyve sosları üretilmektedir.

Diğer taraftan parkende dondurma satıcılarına ve ev tüketimlerine uygun market raflarında satılmaya uygun 1 lt lik ve 0,5 lt lik dondurma sosları üretilmektedir.
Başlıca dolum ebatları:
Karton kutu içerisine 20 Lt.
Plastik bidon içerisinde 60 Lt.
Metal varil içerisinde 200 Lt.