KURUMSAL |

TARİHÇE

Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe Seğmen Tarihçe

Yılların birikimi lezzetle birleşti...

Seğmen; 1938 yılında, Ankara'da üç kardeşin birlikteliği ile doğmuş ve hala köklü, geleneksel bir aile şirketi olarak devam etmektedir.

Yıllar içersinde iştigal konusu hiç değiştirilmeden, istikrarlı, geleneksel fakat tüm teknolojik gelişmeleri takip ederek üretime devam etmektedir.

Şu anda Sincan Organize Sanayi Bölgesinde, 18.000 m2 alanda kurulu tesislerinde, tamamen kapalı sistemde, üç pastörize hattında reçel, marmelat, meyve sosları ve benzeri mamulleri üretilmekte ve ambalajlanmaktadır.
Tüm reçel çeşitlerinde, mevsiminde temin edilerek şoklanan ve donmuş muhafaza edilmekte olan meyveler kullanılmaktadır. İlk günkü tazelik son teknoloji ile birleştirilerek geleneksel damak tatlarına uygun mamuller sunulmaktadır.

104